Pályázatok

Egyedülálló lehetőség fiatal zenészek számára!

A Snétberger Zenei Tehetség központ felhívása 12-22 éves, zenei karriert tervező fiatalok számára. 

Legyél Te is TESO az Erzsébet-táborokban!

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) táboroztató munkatársakat keres 2021-es ottalvós Erzsébet-táborokba.

Újra lehet pályázni cigánymissziós szolgálat támogatásra a református gyülekezeteknek - MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ!

A HEKS (Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete) 2013 óta támogatja a Magyarországi Református Egyház cigányok közötti szolgálatát, 2021. január 1-től pedig új pályázati ciklus (Országprogram) indul, melyre már most várjuk református gyülekezetek jelentkezését.

Pályázat roma nemzetiségi civil szervezetek támogatására

A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság nyílt pályázati kiírást hirdet Roma nemzetiségi civil szervezetek 2021. évi költségvetési támogatására.

Pályázat nyelvi környezetben megvalósuló nemzetiségi-, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasó táborok megvalósításának 2021. évi költségvetési támogatására

A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság nyílt pályázati kiírást hirdet nyelvi környezetben megvalósuló nemzetiségi-, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasó táborok megvalósításának 2021. évi költségvetési támogatására.

Roma női influencer-képzés indul a Corvinuson - jelentkezz Te is!

A Budapesti Corvinus Egyetemen meghirdetett ingyenes képzésre olyan 18 és 30 év közötti roma lányok, nők, asszonyok jelentkezését várják, akik a közösségük iránt felelősséget éreznek, és vállalják a roma kulturális értékek közvetítését a tudatos közösségimédia-használat révén.

Pályázati felhívás - Út a szakmához

A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság nyílt pályázatot hirdet a 2020/2021. tanév Útravaló Ösztöndíjprogram Út a szakmához alprogramban való részvételre jelen Pályázati felhívás keretében.

Mindenki szívében van egy dallam - pályázati felhívás

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság a Belügyminisztérium támogatásával, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület közreműködésével nyílt pályázatot hirdetett közösségi  zeneoktatási program megvalósításának támogatására.

Ösztöndíjfelhívás roma középiskolások számára

A Roma Oktatási Alap a program megvalósításával szeretne hozzájárulni a szakmai végzettséggel rendelkező romák számának növekedéséhez, a tanulmányaikat elvégző fiatalok munkaerőpiaci esélyeihez.

Jelentkezz a Virtuózok tehetségkutató műsorba!

A Virtuózok produkció idén is várja 0-18 éves korig (énekesek esetében 20 éves korig) az olyan fiatalok jelentkezését, akik úgy érzik felkészültek megmutatni zenei tudásukat ország-világ előtt.

Ingyenes hitmélyítő könyvek igényelhetőek idősek részére

A Parakletos Könyvesháztól ingyenes könyvek igényelhetők, amiket idős, magányos személyek, illetve az őket gondozók részére lehet ajándékozni.

Roma középiskolásokat és egyetemistákat keres a Mathias Corvinus Collegium Roma Tehetség Programja

A Mathias Corvinus Collegium Roma Tehetség Programja egy olyan, a hagyományos oktatási formákat kiegészítő képzés, amelynek célja a magyarországi középiskolás és egyetemista roma fiatalok támogatása.

Koronavírus-veszélyhelyzet: Igényfelmérés és felhívás lelkészek és gyülekezeti tagok számára

Az Országos Református Cigánymisszió tájékozódni szeretne arról, hol milyen kihívások elé állítja a lelkészeket, cigánymissziós munkatársakat és gyülekezeteket a kialakult veszélyhelyzet.

Szakmai-adminisztrációs munkatársat keres az Országos Református Cigánymisszió

Teljes munkaidős állásra keressük új kollégánkat.

Felhívás Diakóniai Díjakra történő felterjesztésre

A Magyarországi Református Egyház fontosnak tartja a református diakóniában kiemelkedő szolgálatot végző testvérek munkájának kitüntetés formájában való elismerését. E célból a Zsinat a 2006. évi őszi ülésén megalapította a Juhász Zsófia és a Kiss Ferenc díjakat. A Juhász Zsófia díjjal az intézményes diakóniai szolgálatot, a Kiss Ferenc díjjal a gyülekezetekben végzett diakóniai szolgálatot kívánja elismerni.

Jelentkezz a Snétberger Zenei Tehetség Központba!

A Snétberger Zenei Tehetség Központ folyamatosan kutat olyan hangszeren játszó 12 és 22 év közötti fiatalok után, akik hátrányos helyzetük miatt a képességeiktől messze elmaradó oktatásban...

Szakmai vezetőt keres az Országos Református Cigánymisszió

A Magyarországi Református Egyház Missziói iroda szervezeti egységébe tartozó Cigánymisszió, a MRE gyülekezeteiben megvalósuló Európai Unió által finanszírozott projektje megvalósításához 1 fő szakmai vezetőt keres.

Szakmai és adminisztrációs munkatársat keres a Budapesti Református Cigány Szakkollégium

A Budapesti Református Cigány Szakkollégium, azaz a RefoRom fő tevékenysége tehetséggondozó, társadalmi felelősségvállalási és szabadidős programok szervezése felsőoktatási szakkollégiumi hallgatók számára egész évben.

Országos Roma Helytörténeti Kutatóverseny

A Cigány Szervezetek a Felzárkózásért Országos Szakmai Szövetség Országos Roma Helytörténeti Kutatóversenyének felhívása.

Pályázat határon túli egyházi és civil szervezetek részére

 Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a napokban közzétette – a ”2019 a külhoni magyar gyerekek éve” program keretében – „ a szomszédos országokban működő civil és egyházi szervezetek gyermekbarát tevékenységének támogatására " vonatkozó pályázati felhívását.